Bye bye Elizabeth!

 Στα τελευταία του το πέτυχα και τράβηξα μερικά κλίκ πριν απο την ολική διάλυση του. Μερικοί το είχαμε ερωτευθεί αυτό είναι αλήθεια, στεκόταν στο λιμάνι των Μουδανιών σαν άγαλμα-πλοιο φάντασμα έτοιμο να σαλπάρει για άλλες διαστάσεις. Είχαμε τραβήξει και μερικές σκηνές για την ταινία μικρού μήκους  Η σκιά της χαραυγής πάνω σε αυτό. Μέσα στα χρόνια που άραξε στο λιμάνι άρχισαν διάφορες ιστορίες γύρω του, ακουγόταν ότι και καλά είχε κρυμμένα φράγκα άλλοι το τραβούσαν και ποιο μακριά ότι είχε χρυσάφι και θυσαυρό καλά κρυμμένο μέσα στο κουφάρι του, ποιος ξέρει κι αν βρηκε κάποιος κάτι σιγά να μην το είπε . Το μυστήριο και οι αλλόκοτες ιστορίες βάρεσαν κόκκινα μετά απο τον νεκρό 40χρονο που βρέθηκε γυμνός το 2019 στο εσωτερικό του μισοβυθισμένου πλοίου.

Ένα βουνό απο σκουριασμένα παλιοσίδερα πλέον μέταλλα το ένα πάνω στο άλλο και ότι απέμεινε απο την καρίνα του πήρε φωτιά  απο την μούργα που μάζεψε όλα αυτά τα χρόνια.

Για την ιστορία το πλοίο εντοπίστηκε απο τις λιμενικές αρχές τον Μάιο του 2011 με σημαία Βολιβίας  ανάμεσα στην Χερσόννησο Πηλίου και Κασσάδρας Χαλκιδικής να μεταφέρει λαθραία 3.000 κούτες τσιγάρα και οδηγήθηκε στο λιμάνι των Μουδανιών αφού κατασχέθηκαν τα πάντα.

RIP Elizabeth.



























Comments